طراحی گرافیکی چیست و در چه حوزه کاری کاربرد دارد؟
طراحی گرافیک فرایند ارتباطات بصری، و حل مسئله از طریق استفاده از تایپ ، فضا ، تصویر ، رنگ است. رشته طراحی گرافیک زیرمجموعه ارتباطات بصری و طراحی ارتباطات در نظر گرفته شده است، اصطلاح «طراحی گرافیک» میتواند به خاطر اشتراکات فنی پیچیده، به جای طراحی ارتباطات و ارتباط بصری استفاده شود.
طراحان گرافیک از روشهای مختلف در ایجاد و ترکیب کلمات، نمادها و تصاویر به منظور خلق یک نمایش تصویری از ایده ها و پیام استفاده میکنند.
طراح گرافیک ممکن است ترکیبی از تایپوگرافی ، هنر های بصری و تکنیکهای صفحه آرایی را برای تولید یک نتیجه نهایی استفاده کند. طراحی گرافیک، اغلب به هر دو فرایند (طراحی) که توسط آن ارتباط ایجاد شدهاست و محصولات (طرح) که تولید میشوند اشارهمیکند.
کاربردهای رایج طراحی گرافیک شامل هویت (لوگو و نام تجاری) انتشارات (مجلات، روزنامهها و کتابها)، تبلیغات چاپ، پوسترها، بیلبوردها، گرافیک وب سایت و عناصر، علائم و بستهبندی محصولات است. به عنوان مثال، بستهبندی محصول ممکن است شامل یک لوگو یا دیگر آثار هنری، متنهای سازمانیافته و عناصر طراحی خالص از جمله عکسها، اشکال و رنگ باشد که ساختار متحد قطعه را شکل میدهند
. ترکیب بندی یکی از مهمترین ویژگیهای طراحی گرافیک است، به ویژه هنگامی که موضوع استفاده از مواد موجود از قبل یا عناصر متنوع مطرح است؛ بنابراین انتظار میرود که از نظر طراحی هم در این حیطه خوب باشی.
تعریف هنر طراحی گرافیک در طول زمان بنا به انتظاری که از بازخوردهای بصری کارآمد در هر زمان است تغییر میکند و نو به نو میشود.
در این میان مقتضیات زمان و چالشها و تغییرات اجتماعی و سیاسی و به تبع آن تغییرات فرهنگی بهطور مستقیم باعث ایجاد تعبیر و تعریفی نوظهور از هنر میشود تا جایی که در عصر حاضر باید پذیرفت که مفاهیم عمیقتر و گستردهتری مانند « ارتباط تصویری » خرده مفاهیم دیداری و نشانگان سنتی بصری را در خود هضم میکند و مفهوم ذهن آشنای «طراحی گرافیک» را به نوعی در دل خود مستتر دارد.
دوره جامع آموزش طراحی سایت همراه با استخدام
انواع طراحی گرافیک (Types of graphic design) از نظر نوع کار و رشته به وجود آمده است. در یک دسته بندی کلی میتوان گفت که نوعهای طراحی گرافیک شامل موارد زیر است:
طراحی هویت بصری
تصویر سازی
طراحی کارت ویزیت
طراحی پوستر
طراحی ست اداری
طراحی تراکت
طراحی لیاوت اینستاگرام
طراحی بیلبورد تبلیغاتی
طراحی بسته بندی
طراحی کاتالوگ
طراحی گرافیک تبلیغات
حوزه طراحی گرافیک که خود زیر مجموعه گرافیک است و هرکدام درآمد طراح گرافیست را تعیین میکند، به بخش و قسمت های مختلفی تقسیم بندی شده است که شرکتهای گرافیکی به صورت تخصصی اکثر این خدمات را ارائه می دهند.البته این بدین معنی نیست که یک شرکت گرافیکی باید تمام حوزه های مورد نظر را پوشش دهد.
دوره جامع آموزش ادمینی همراه با استخدام
برخی از شرکت های گرافیکی تنها در یک یا دو حوزه فعالیت می کنند. حتی ممکن است برخی از شرکت های گرافیکی به انواع طراحی گرافیک چاپ یا پرینت سه بعدی مشغول باشد.
کاربردهای مختلفی را میتوان برای کارهای گرافیکی در نظر گرفت، توجه داشته باشید که شما با نگاه کردن به نمونه کار طراحی گرافیک میتوانید از کاربرد و محلی که از این کار گرافیکی بتوانید استفاده کنید آگاه خواهید شد.
همانطور که در مقاله نیز اشاره کردیم طراحی گرافیکی در حوزه های مختلف کاری به کار می رود که امروزه نیز نقش آن پر رنگ تر شده است.
اما نکته قابل توجه این می باشد که بیشترین استفاده حوزه گرافیک در وب سایت و پیج می باشد.
چرا که در طراحی وب سایت از لوگو و بنر ، و در پیج از لوگو و بنر استوری و بنر پست و ... استفاده میشود.
اما قبل از اینکه شروع به طراحی سایت بکنید و کارهای گرافیکی آن را انجام دهید یا سفارش دهید باید کامل و جامع به طراحی سایت مسلط باشید ، اگر چه قرار باشد طراحی وب سایت شما فرد دیگری انجام دهد!
برای پیج و کار های گرافیکی آن نیز مسئله و مورد قبلی صادق هست؛ در واقع باید ابتدا خود را ادمین فرض کرده و تمامی موارد مربوط به حوزه ادمینی را بلد باشید و سپس اقدامات ثانویه را انجام دهید.
در نهایت چنانچه قصد دارید طراحی سایت و یا ادمینی را به صورت جامع و کامل و اصولی یاد بگیرید کافیست یه سری به وب سایت باتیس گرفی بزنید!
نظر شما