از سرکردگی گروهک تندر و اقدام تروریستی در شیراز تا اعدام
جمشید شارمهد که بود و چرا اعدام شد؟
جمشید شارمهد ، یکی از فعالان سیاسی بود که بهتازگی بهخاطر اتهامات مربوط به « تروریسم » و «همکاری با دشمن» اعدام شد. این اقدام بار دیگر توجهها را به سمت او جلب کرد.
جمشید شارمهد ، یکی از فعالان سیاسی بود که بهتازگی بهخاطر اتهامات مربوط به « تروریسم » و «همکاری با دشمن» اعدام شد.
زندگی و فعالیتهای سیاسی جمشید شارمهد
جمشید شارمهد در سال 1334 در ایران متولد شد و پس از انقلاب اسلامی در سال 1357، بهدلیل فعالیتهای سیاسی نامتعارفی که در پیش گرفت، به خارج از کشور مهاجرت کرد. او در ایالات متحده و آلمان زندگی کرده و سرکرده گروهک مزدور انجمن پادشاهی معروف به تندر است که سالها به دستور اربابان خود در سازمانهای جاسوسی غربی، آمریکایی و رژیم کودککش صهیونیستی، عملیاتهای تروریستی متعددی را علیه کشورمان، ایران اسلامی طراحی کرد.
بمبگذاری در دهانه تونل سد سیوند در شیراز و برنامهریزی و طراحی جهت ترور مسئولان، برنامهریزی و ساخت بمب جهت انفجار در کتابخانه و حوزه علمیه آیتالله گلپایگانی(ره) در قم که منجر به آتشسوزی در هتل جهان تهران شد، انفجار در کفشداری حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، انفجار دکل صداوسیمای شیراز، انفجار بمب صوتی در پالایشگاه آبدانان ایلام، آتشزدن پالایشگاه شاهرود، افشای اطلاعات طبقهبندیشده مختصات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتباط و همکاری با افسران اطلاعاتی دولت متخاصم آمریکا و رژیم صهیونیستی، تأمین مالی اقدامات تروریستی در ایران بهمبلغ بیش از 30 هزار دلار، برنامهریزی و طراحی انفجار لولههای انتقال نفت بندرگناوه، برنامهریزی بهقصد ترور یکی از مقامات محلی شهرستان مریوان، برنامهریزی بهقصد بمبگذاری در سرکنسولگری روسیه در رشت، برنامهریزی بهقصد بمبگذاری در مصلای رشت حین برگزاری نماز جمعه، طراحی و برنامهریزی بهقصد ترور استاندار وقت گیلان، طراحی و برنامهریزی بهقصد مسموم کردن آب شرب شهر مقدس قم، برنامهریزی بهقصد انفجار در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، برنامهریزی بهقصد بمبگذاری در حوزه علمیه امامزاده شاهفیض شیراز و ... از جمله اقدامات این فرد خائن است.
دستگیری و روند قضایی
در تابستان 1399، جمشید شارمهد در یک عملیات امنیتی دستگیر و به ایران منتقل شد. او به اتهامات مختلفی از جمله «همکاری با دشمن» و «افساد فیالارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی» در دادگاه حضور یافت و انفجار سال 1387 حسینیه شیراز که 14 نفر در آن کشته و بیش از 200 نفر زخمی شدند، از جمله اتهامهای اصلی شارمهد عنوان شد.
اعدام جمشید شارمهد
پس از طی مراحل قضایی و برگزاری محاکمه، جمشید شارمهد به اعدام محکوم و صبح دوشنبه، هفتم آبان ماه سال جاری اعدام شد که این اقدام با واکنشهای گستردهای از سوی دشمنان ایران روبهرو شد.
نظر شما