ماجرای ترور یک شهروند ایرانی توسط اسرائیل/ رامین یکتاپرست کیست؟
روز گذشته یکی از خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال در توییتر خود مدعی ترور فردی به نام رامین یکتاپرست در داخل ایران توسط اسرائیل شد.
پس از آن، رسانه های اسرائیلی ضمن تکرار این خبر ادعا کردند رامین یکتاپرست در تدارک اقدام علیه یهودیان در آلمان بوده است.
کانال «صابرین نیوز» در این رابطه نوشته است:
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل با استناد به توئیت خبرنگار شبکه ایران اینترنشنال از ترور یک شهروند ایرانی به نام رامین یکتاپرست خبر داد.
این شبکه مدعی شده فرد مزبور قصد برنامه ریزی برای اقدام علیه یهودیان در آلمان را داشته است. چند ماه پیش واشنگتن پست و نشریه تلگراف مدعی شده بودند یکتاپرست برای حمله به مراکز یهودیان در آلمان برنامه ریزی میکند.
استوری امشب اطرافیان بابک یکتاپرست از فوت وی در تهران حکایت دارد و این موضوع توسط خبرنگار اینترنشنال با عنوان ترور توسط اسرائیل منتشر شده و در رسانه های اسرائیلی بازنشر شد. تاکنون مشخص نیست فوت ایشان تروریستی بوده یا خیر و احتمالا انتشار این خبر صرفاً جنگ روانی و خبرسازی کذب رسانه های وابسته به اسرائیل باشد.
رامین یکتاپرست کیست؟
«صابرین نیوز» درباره ی وی نوشته است:
رامین یکتاپرست ٣٧ ساله و شهروند دو تابعیتی ایرانی آلمانی بود که در محافل و کلوب های موسیقی راک و کلوب موتور سیکلت سواری فعالیت میکرد.
روز ٢٧ آبان ١۴٠١ یک شهروند ایرانی آلمانی به نام بابک بخاطر پرتاپ کوکتل مولوتوف به مدرسهای در کنار کنیسه یهودیان در شهر بوخوم آلمان دستگیر شد. شماری از رسانه ها و مقامات قضایی آلمان در دهم آذر از رسیدگی به این پرونده با عنوان تروریسم دولتی خبر دادند.
پس از رسیدگی به این پرونده دادستان فدرال آلمان این شهروند ایرانی را به ٣٣ماه زندان محکوم کرد و در بیانیهای دادستانی مدعی شد یک نهاد ایرانی از طریق رامین یکتاپرست به بابک.ج دستور داده است تا کنیسه متعلق به یهودیان را به آتش بکشد!
روزنامه واشینگتن پست در آن زمان به نقل از پنج مقام امنیتی آلمان و دو مقام اطلاعاتی غربی، رامین یکتاپرست را به عنوان مظنون اصلی سازماندهی حملهای به یک کنیسه یهودیان در آلمان معرفی کرد.
مرجع قضایی آلمان بدون ارائه حتی یک سند به این نتیجه رسید که این حمله از سوی سپاه پاسداران برنامه ریزی شده و توسط رامین یکتاپرست به بابکج ابلاغ شده است!
یکتاپرست در بهمن ماه ١٣٩۴ به اتهام مشارکت در قتل کارمند یکی از کلوب های رقیب توسط پلیس آلمان دستگیر شد اما چندی پس از بازداشت به علت کافی نبودن مدراک آزاد میشود و بار دیگر در پرونده تیراندازی به خودروی یکی از اعضای کلوب رقیب به دادگاه احضار میشود.
یکتاپرست پس از این موضوعات به ایران مهاجرت میکند و سال ها تحت تعقیب پلیس آلمان بود. طبق ادعای پلیس آلمان یکتاپرست در سال های ٢٠٠٩ و ٢٠١٠ یک فاحشهخانه در لورکوزن آلمان را اداره میکرد و پس از آن به کلوب های موتورسواری که به بزهکاری شهرت داشتند، ملحق میشود.
نظر شما